Tuesday 9 March 2010

RORY PHILLIPS



Πέρυσι που ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα (καλεσμένος των Amateur Boyz) άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεξί χέρι του Erol Alkan στα θρυλικά Trash εβδομαδιαία πάρτι του Λονδίνου (R.I.P.) και dj με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο, ο Rory Phillips συνδυάζει το καινούριο με το κλασικό και ρολάρει καλά.
Ψυχή σε μερικά από τα πιο ανανεωτικά, ψαγμένα και συγχρόνως δημοφιλή clubnights της Αγγλίας σήμερα (DurrrOur DiscoSAY YES), έχει φιλοξενήσει δεκάδες djs και συγκροτήματα της "σκηνής" τόσο σε κρίσιμες στιγμές της εκάστοτε ανερχόμενης πορείας τους (Late Of The PierDan DeaconLykke LiBrodinski και These New Puritans μεταξύ απείρων άλλων) όσο και σε φάση ευρείας αναγνώρισης (JoakimWhiteyDigitalism και Soulwax). Τον τελευταίο καιρό ασχολείται ολοένα και περισσότερο με δουλειά studio, προσφέροντας το ευεργετικό του άγγιγμα σε remix για μπάντες όπως οι White LiesLittle BootsThe XX, Gossip και Chromeo. Είναι καλός;; Ναι!
Μαζί του την άλλη Παρασκευή στο Swing, ο resident dj του Κορμοράνου, Blue Lagoon, και δύο από τους τακτικότερους εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας, Jimmy Jib και Bad Spencer.  Κι αυτοί είναι καλοί; ΝΑΙ!


No comments:

Post a Comment