Wednesday 16 June 2010

BLADE RUNNER


Έχουμε ήδη μάθει για κάποιους που χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο που δεν ήρθαν την Παρασκευή στο live των The Swiss. Μια πάρα πολύ ωραία βραδιά που δυστυχώς όμως είχε πολύ μικρή ανταπόκριση από άποψη προσέλευσης κόσμου.
Ευχαριστούμε πολύ το συγκρότημα από την Αυστραλία (θα τα ξαναπούμε), τον Big Fat Lips, τον Monotronik, το ΑΝ, τον Μύλο για την προηγούμενη μέρα, το taso dot K, τον Σωτήρα μας τον Λοκομίσιο και όσους ήρθαν (ήταν πολύ λίγοι αλλά πάρα πολύ καλοί). 

Καθώς αυτό ήταν το τελευταίο μας event στην Αθήνα για το καλοκαίρι, να ευχαριστήσουμε και ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους που πέρασαν από τις εκδηλώσεις μας από τον περασμένο Σεπτέμβριο (ή ήθελαν ή το ήξεραν), αλλά και αυτούς με τους οποίους συνεργαστήκαμε, τους Paul Devro, Digital Riot, dj Winjer, Krista Muir, Legal Tender, Nosaj Thing, Breakbot, WhoAmI, Disconekt, Justin Robertson, Riton, Yes It Does!! Sure It Does!!, Bobmo, Jack In The Box, The Fiery Furnaces, The Voyage Limpid Sound, Rory Phillips, Jimmy Jib, Bad Spencer, Max Tundra, Dimitris Lilis, Constant Dice, Krazy Baldhead, Lazer Sword, espeekay, Black Athena, Gizmo, το Vinyl Microstore, το Higgs, το Swing, το Μανιτού στο Βόλο, το Alter Ego και το Muziq στην Αλεξανδρούπολη, το Η Αλίκη έχει λάθος αγόρι στην Καβάλα, το ντίλι ντίλι στην Ξάνθη, το spitimou στη Θεσσαλονίκη, το bar2 στη Ναύπακτο, το Boom magazine, το Trova, το Six Dogs, το Κ44, το Block 33, το Reworks, το Synch, το Comicdom. Όποιον ξεχάσαμε να μας στείλει μήνυμα τώρα!!! 

No comments:

Post a Comment