Monday 1 November 2010

ELI ESCOBAR




Ο Κορμοράνος συνεχίζει το σχεδόν μηνιαίο residency του στο Swing, μ' έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς και δραστήριους djs της Νέας Υόρκης αυτή τη στιγμή, δύο Έλληνες djs, promoters, φίλους και συνεργάτες μας για warm-up και τον Blue Lagoon στο κλείσιμο. Συνεχίζει δε την καινοτομία HAPPY HOUR, με χαμηλότερες τιμές σε όλα τα ποτά μέχρι τις 00:30.

Ο Eli Escobar - κατά τα φαινόμενα - αποτελεί εκλεκτό δείγμα Νεοϋορκέζου dj. Εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία έχει χτίσει στη χορευτική σκηνή της πόλης μια φήμη γύρω από το όνομά του που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Μουσικόφιλος χωρίς προηγούμενο, έμπειρος dj και ιδιαιτέρως ανοιχτό μυαλό, έχει παίξει τα πάντα και παντού, καταφέρνοντας κάθε φορά να περάσει το προσωπικό του στίγμα ακόμα και υπό τις πιο mainstream συνθήκες.

Μεγάλωσε τη δεκαετία του 80 στη Νέα Υόρκη, ακούγοντας hip hop και new wave, συλλέγοντας βινύλια και παίζοντας μουσική (είτε σε πικάπ είτε σε hardcore μπάντες). Πολύ γρήγορα, μπλέχτηκε με τη διοργάνωση πάρτι και την παραγωγή δίσκων κυκλοφορώντας τα πρώτα του hip hop δωδεκάιντσα, και πιο μετά ρημιξάροντας ονόματα όπως Diplo,M.I.A., Chromeo, Holy Ghost! αλλά και Britney Spears. Φίλος και συνεργάτης τηςAmanda Blank, συμμετείχε στον πρώτο της προσωπικό δίσκο με δύο κομμάτια, χρησιμοποιώντας στη συνέχεια φωνητικά της για το καινούριο του EP, The Love Thing (μεταξύ άλλων και με remix από dj Mehdi).

Έχει λοιπόν το γούστο, έχει τις γνώσεις, έχει και την πρακτική, τα διάφορα edits του σε ποπ, φανκ, ντίσκο και - πολύ συχνά - εξαιρετικά δυσεύρετα κομμάτια του παρελθόντος παίζονται εδώ και καιρό από τους απανταχού djs, και την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα για ένα - φαντάζομαι - pop, disco, house, new have, hip hop εκλεκτικό σετ από τα πολύ καλά!

Στο άνοιγμα της βραδιάς: DeeJay KyRiakos RaKos (του ολοκαίνουριου Bedazzler) και Bad Spencer (του Yes It Does!! Sure It Does!!).


ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Όπως και στο προηγούμενο αντίστοιχο πάρτι, σε συνεργασία βεβαίως με το Swing, ο Κορμοράνος συνεχίζει κι επισημοποιεί περίοδο happy hour για κάθε event της συγκεκριμένης σειράς στο συγκεκριμένο χώρο, με περίπου 25% έκπτωση σε όλα τα ποτά για την πρώτη μιάμιση ώρα. Δηλαδή, από τις 23:00 που ανοίγουν οι πόρτες μέχρι και τις 00:30, κρασιά και μπύρες θα κοστίζουν 4 (αντί 5) ευρώ, τα απλά ποτά 6 (αντί 8) και τα σπέσιαλ 7 (αντί 9). Το μέτρο θα ισχύσει για ολόκληρη τη σεζόν βρέξει-χιονίσει.

No comments:

Post a Comment