Thursday 24 March 2011

COOL CATS

Έχουν ξανάρθει κι οι δυο μαζί στην Αθήνα, τον Μάρτιο του 2008 στο Club 22, ένα από τα μεγαλύτερα ηβέντς που έχουμε κάνει ποτέ. Για τον Mehdi τα ξαναείπαμε τον περασμένο Νοέμβριο, έχει παίξει στην Ελλάδα συνολικά πέντε φορές και τώρα ετοιμάζεται για την έκτη. Ο Busy P ήταν να έρθει το καλοκαίρι για το Synch, headliner της μεγάλης κλαμπ σκηνής αλλά τελευταία στιγμή αναγκάστηκε να το ακυρώσει για προσωπικούς λόγους. Οι δυο τους παίζουν πολύ συχνά μαζί, πρόσφατα μάλιστα επιμελήθηκαν (και μίξαραν) από κοινού την τελευταία συλλογή της Ed Banger με τίτλο LET THE CHILDREN TECHNO και ολοκαίνουρια κομμάτια από Feadz, Brodinski, Zombie Nation, Siriusmo, Skream, Flying Lotus, Gesaffelstein και Djedjotronic μεταξύ πολλών άλλων. 
Ο πρώτος ετοιμάζει τώρα την επερχόμενη - σχεδόν live - περιοδεία του με τους Carte Blanche (θα 'χει χορεύτριες, βίντεο και 100% Carte Blanche υλικό). 
Ο δεύτερος... και τι δεν ετοιμάζει! Ως αφεντικό και μάνατζερ της Ed Banger, ο Busy P έχει ήδη στο πρόγραμμα τον επόμενο δίσκο των Justice (το καινούριο τους single βγαίνει δυο μέρες πριν από την εκθεσούλα μας), την πρώτη επίσημη LP κυκλοφορία του SebastiAn με τίτλο TOTAL κι εξώφυλλο τον καλλιτέχνη να φιλά τον εαυτό του, πολυαναμενόμενο νέο single από Breakbot, καινούριο Krazy Baldhead, δικό του ep με λαχταριστά remixes και πολλά ακόμα.
Αυτά και άλλα μπορείτε να βρείτε βέβαια και στο μπλογκ που διατηρούν μαζί μ' άλλους τρεις (ήταν να έρθει κι ο So Me τον Απρίλιο αλλά του έτυχε δουλειά και τ' ακύρωσε) >>> το θέμα μας είναι ότι την Τετάρτη 6 Απριλίου, dj Mehdi και Busy P θα βρίσκονται στην Αθήνα για την έκθεσή μας στο bios αλλά και το αφτερπάρτι των εγκαινίων στο Swing, όπου θα παίξουν στον όροφο μαζί με Gizmo (Guilty Lazers, a: formal), Winjer και Blue Lagoon πριν και μετά. Βάλτε το στο πρόγραμμα. 


2 comments:

  1. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ24 March 2011 at 17:43

    ΘΑ γίνει το σώσε!!

    ReplyDelete
  2. Καλό!!!!!

    ReplyDelete