Thursday 21 July 2011

ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Όπως είπαμε και σε προηγούμενο ποστ, η πρώτη φορά που παίξαμε στην Καλαμάτα ήταν το καλοκαίρι του 2007, στο πάρτι της λήξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού της πόλης στο beach bar του ξενοδοχείου Filoxenia δίπλα στη θάλασσα. Η βραδιά ξεκίνησε με τους εκλεκτούς μας καλεσμένους Think Of One live επάνω στο ειδικό φορτηγό τους (η φωτογραφία είναι νομίζω από το προηγούμενο απόγευμα όπου έπαιξαν σε κίνηση κατά μήκος της παραλιακής) και συνεχίστηκε με NeaTPermaiK και λίιιγο Blue Lagoon. Το event έπρεπε κάποια στιγμή να διακοπεί και το πάρτι συνεχίστηκε στο - πλέον κλειστό - μπαρ εστιατόριο του Κούμανη λίγο πιο κάτω, φοβερή εξέλιξη. 
Τη βδομάδα που μας πέρασε ξαναπήγαμε στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά στο πάρτι της λήξης του φεστιβάλ βιντεοτέχνης festival μηδέν, κι έκανε ο Blue Lagoon το οπτικοακουστικό του σετ στο Hobo Beach Bar, η διοργάνωση ήταν καταπληκτική και τα περάσαμε τέλεια. Ευχαριστούμε! 
Στις 13 Αυγούστου (μόλις έκλεισε) θα ξαναπάμε στην Καλαμάτα για το ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων full moon πάρτι του ίδιου beach bar, όπου θα ξαναπαίξει ο Blue Lagoon, headliner σε σούπερ καυτό dj set, μην το χάσετε.

3 comments:

  1. Tha paixoun stin Kalamata oi Think of One??? An oxi tote giati vazete fotografia tous kai paraplaneite ton kosmo?

    ReplyDelete
  2. Νταλάρας Γιώργος23 July 2011 at 17:57

    Άσε ρε Τζένη!!!

    ReplyDelete
  3. κ. Λογοπαίγνιος26 July 2011 at 11:39

    Ύστερα και από την πολύ σωστή παρατήρηση της κυρίας από πάνω, αυτό το άρθρο πρέπει να μετονομαστεί από ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΕ Κ(Α)ΛΑΜΑΤΑ!

    ReplyDelete