Thursday 7 July 2011

THE NEW STYLE



Πρωτοπαρουσιάστηκε το Φεβρουάριο του 2010 στο six dogs, συνέχισε δυο μήνες αργότερα σ' ένα από τα αγαπημένα μας πάρτι στο Swing, συμμετείχε στο synch της ίδιας χρονιάς, ταξίδεψε μέχρι Θεσσαλονίκη με Jimmy Jib, taso dot k και Krazy Baldhead, έχει animation, ταινίες, πολιτικό σχόλιο, διαστημικά γραφικά, κλισέ, χιούμορ και πολλά άλλα, και μέσα στο 2012 - εκτός απροόπτου - θα επιστρέψει με ολοκαίνουριο κόνσεπτ. Το THE NEW STYLE είναι το οπτικοακουστικό πάρτι σετ που κάνει ο Blue Lagoon με βίντεο και βιντεοκλίπ και θα επαναλάβει μεθαύριο, Σάββατο, στην Καλαμάτα, στο μεγάλο πάρτι της λήξης του τοπικου φεστιβάλ βιντεοτέχνης festival μηδέν (δείτε κι από κάτω).

1 comment:

  1. Pudique - fashion blog7 July 2011 at 16:37

    Το πιο ωραίο οπτικοακουστικό dj set που έχω δει! Οι εικόνες χορεύουν με τη μουσική, δεν είναι βουβές όπως όταν τις βάζεις απλά να τρέχουν πίσω από τον dj.
    Συγχάρητήρια σε αυτόν που έχει τόσο σέξι μυαλό ώστε να ζωντανέψει με τη μουσική του ταινίες και μουσικά κλιπς των νάιντιζ, classy κινούμενα σχέδια μαζί με εικόνες ωμού σεξ! Νιώθω ότι αυτές οι ταινίες και τα κλιπς ζουν πια άλλη ζωή, κι όχι την πραγματική τους!

    ReplyDelete