Tuesday 25 October 2011

ΣΧΕΔΟΝ PARTY TIME


Μπορεί ο Κορμοράνος αυτόν τον καιρό να κάνει ένα μικρό διάλειμμα περισυλλογής όσον αφορά τα δικά του πάρτι μέχρι να καταλήξει στον τρόπο που θα τα προσαρμόσει στα νέα δεδομένα της εποχής (όπως τη βλέπει τουλάχιστον ο ίδιος), πολλοί όμως από τους κατά καιρούς τακτικότερους συνεργάτες του συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους διοργανώνοντας ωραία events ή συμμετέχοντας σε πολύ ενδιαφέροντα πάρτι τρίτων.


Έχουμε και λέμε για τις επόμενες λίγες ημέρες: 
Την Τετάρτη, ο Blue Lagoon παίζει στο closing party του Remap στο bios
Την Πέμπτη, ο Ιλάν Μανουάχ εμφανίζεται για πρώτη φορά με το καινούριο ηλεκτρονικό live σχήμα του Lemos, Glacial, στο πάρτι γενεθλίων του six d.o.g.s.  
Την Παρασκευή, ο NeaTPermaiK παίζει στο δικό του Higgs, οι Black Athena προσκαλούν την Eglo Records στο six d.o.g.s. και το Yes It Does!! Sure It Does!! κάνει το πρώτο του εντελώς μυστικό event με μυστικό γκεστ και σε μυστικό χώρο (και η ημερομηνία είναι μυστική αλλά φανταζόμαστε αυτή εννοούν γιατί έχουν τον Κολοκοτρώνη στην αφίσα).
Και το Σάββατο, οι Guilty Lazers φιλοξενούν τον Kassem Mosse στο six d.o.g.s., το soul στο Γκάζι κάνει το οριστικό του πάρτυ κλεισίματος και οι Jimmy Jib και Dynamons της Echovolt Records γιορτάζουν την καινούρια τους κυκλοφορία στο Cantina Social.

No comments:

Post a Comment