Wednesday 12 September 2012

MAKE GREECE ACID JAMAICA





A SYDNEY JOOK λέγεται το ολοκαίνουριο single (κυκλοφόρησε τέλη Αυγούστου από την Phantasy) του Erol Alkan σε συνεργασία με τον Switch και του οποίου το artwork έφτιαξε ο δικός μας άνθρωπος Δημήτρης Ρόκος. Σκληρό, ψυχεδέλικο και πρωτόγονο acid σε συλλεκτικό σπλασαριστό βινύλιο, ειδική καρτ ποστάλ με το σλόγκαν MAKE GREECE ACID JAMAICA και αντίστοιχο μπλουζάκι (δείτε και τις φωτογραφίες από κάτω), το δωδεκάιντσο συνοδεύεται από εκλεκτά ρημίξ των Bok Bok και Willie Burns κι αποτελεί πιθανότατα την πιο βαριά και δύστροπη club κυκλοφορία της Phantasy (Erol Alkan, Connan Mockasin, Daniel Avery, Babe Terror) μέχρι σήμερα. 

Diplo

Erol Alkan 

Brodinski

Blue Lagoon

Το A SYDNEY JOOK κυκλοφορεί ήδη στα περισσότερα από τα ενημερωμένα δισκοπωλεία του κόσμου (ελπίζουμε και στην Ελλάδα // απ' όσο ξέρουμε, σίγουρα κάποια στιγμή πολύ σύντομα θα το φέρει το vm) αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε κι από την ιστοσελίδα της δισκογραφικής (όπου διατίθεται και το t-shirt).  

ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!
Η χαρά μας γι' αυτό το δίσκο είναι τόσο μεγάλη που χαρίζουμε ένα βινύλιο στον πρώτο που θα στείλει μέηλ στο info@kormoranos.gr απαντώντας σωστά στην ερώτηση:::::::: πόσα χρόνια λειτουργίας έκλεισε ο Κορμοράνος την περασμένη Δευτέρα; ΠΡΟΣΟΧΗ: ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του ΜΟΝΟΝ αυτό το Σάββατο από το πάρτυ που έχουμε στο Aperitif (Καλαμιώτου 4, Καπνικαρέα) ό,τι ώρα θέλει από τις 23:00 μέχρι τις 03:00. 

4 comments:

  1. Παιδάκια εκεί στον Κορμοράνο, πάρτε μια ιδέα πώς γεμίζουν οι συναυλιακοί χώροι και την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να φέρετε πάλι κάποιον, βουτήξτε δύο φορές τη γλώσσα στο μυαλό σας και ανοίξτε και λίγο τους ορίζοντές σας...

    http://www.nooz.gr/entertainment/o-sebastien-tellier-live-sto-bios

    ReplyDelete
  2. Μύγας Τανγκαλίκης21 September 2012 at 10:10

    Πολύ αηδιαστικό μου ακούγεται να βουτήξεις την γλώσσα σου δυο φορές στο μυαλό !!!!!

    ReplyDelete
  3. Pote me to kalo kanena megalo party?

    ReplyDelete
  4. Εγώ μια φορά είχα βουτιξει τη γλώσα στο μιαλό μου και είχε γεύση σκατά! Ψιφιζω χρησή αυγή.

    ReplyDelete