Sunday 24 November 2013

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

 
Πολλές νέες κυκλοφορίες από φίλους, djs, παραγωγούς, μουσικούς και συγκροτήματα που κατά καιρούς έχουμε φιλοξενήσει σε event του Κορμοράνου.
Τον πρώτο του full length προσωπικό δίσκο ετοιμάζει ο Feadz (μετά από αμέτρητα eps και singles σε BPitch Control και Ed Banger / άλλοτε μόνος του και άλλοτε σε συνεργασίες με Uffie ή Mr Oizo) για τον Ιανουάριο, με τίτλο Instant Alpha, και στο εξώφυλλο επιδεικνύει την πλούσια συλλογή του από boarding passes.
 
 
Μετά από άπειρες συνεργασίες (Future Four), ντουέτα (Switch, Boys Noize), παραγωγές (Late of The Pier, Klaxons, Mystery Jets) και remixes τρίτων (Justice, Hot Chip, Metronomy, Tame Impala), την πρώτη του τελείως προσωπική κυκλοφορία έχει έτοιμη και ο Erol Alkan με τα τρία κομμάτια του πολυαναμενόμενου Illumination EP του σε αποκλειστικό preview εδώ. Το δικό μας αγαπημένο είναι το Check Out Your Mind.
 
 
Καινούριο single και από τους Αυστραλούς (και ντουέτο πλέον) The Swiss, Kiss to Kiss (δεύτερο για την Kitsune μετά το πρόσφατο Elouisa), με remixes από Breakbot, Amtrac, Pyramid αλλά και το "κινηματογραφικό" επικό instrumental Golden Century.
 
Δεύτερο άλμπουμ για τον Καναδό CFCF στην Paper Bag Records, μετά το Continent του 2009 και αρκετά eps, κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα και είναι ήδη από τους αγαπημένους μας δίσκους για φέτος.
 
 
Η επίσης Καναδή - και καλή μας φίλη - Krista Muir συμπράττει για πρώτη φορά με το electropop alter ego της, Lederhosen Lucil ,και δημιουργούν από κοινού έναν δίσκο που συνδυάζει τη διπλή προσωπικότητα της τραγουδοποιού όπως δεν το είχε ξανακάνει στο παρελθόν.
 
 
Ο Γάλλος Canblaster κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα το καινούριο ep του, Infinite, για την Marble των Surkin και Para One. Εδώ το βίντεο για το πρώτο single.
 
 
Καινούριο ep και για τον Diplo (του οποίου βέβαια η παραγωγικότητα είναι πλέον παροιμιώδης).
 
 
Κι ένας τελευταίος που ακόμα δεν έχει παίξει σε πάρτυ του Κορμοράνου αλλά θα είναι ο αντιμεθεπόμενος ξένος guest dj μας στο PIXI μετά τον Skream και τον Marcus Marr, ο Boston Bun της Ed Banger θα έρθει για πρώτη φορά στην Αθήνα την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και αυτό είναι το FLASHER ep που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εδώ και το αντίστοιχο βίντεο του ομώνυμου.

No comments:

Post a Comment