Friday 29 November 2013

ELIJAH & SKILLIAM

 
Η προηγούμενη φορά που συνδιοργανώσαμε κάτι με τους Black Athena πρέπει να ήταν το 2011 με καλεσμένη την Cooly G στο Swing (μαζί με a:formal) αν και έκτοτε έχουμε παίξει μαζί πολλές φορές και σε πολλά πάρτυ.
Το άλλο Σάββατο φέρνουμε από κοινού τους Elijah & Skilliam του λονδρέζικου ανεξάρτητου label Butterz για ένα από τα ελάχιστα (αν όχι το πρώτο όπως ισχυρίζονται οι Black Athena) μεγάλα grime guest events στην Αθήνα.
Tastemakers της νέας εποχής του grime, ραδιοφωνικοί παραγωγοί στον επιδραστικότατο Rinse FM του Λονδίνου και ιδρυτές του label, οι Elijah & Skilliam έχουν καταφέρει με τις κυκλοφορίες και τα πάρτυ τους να καθιερωθούν στη συνείδηση τόσο των καλλιτεχνών του είδους όσο και των φανατικών της underground ηλεκτρονικής σκηνής δίνοντας στην Butterz street credit και αξιοπιστία. Terror Danzah, Royal T, P Money, Trim, Champion και Flava D είναι μερικοί μόνο από τους τακτικούς συνεργάτες τους ενώ ήταν από τους πρώτους που εκτίμησαν το εκρηκτικό ταλέντο του υπερανερχόμενου Swindle, του grime/dubstep/jazz παραγωγού που μας πήρε το κεφάλι φέτος με το Long Live the Jazz album του στην Deep Medi (δείτε εδώ το κοινό τους σετ στο Boiler Room).
Το πάρτυ θα γίνει στον Πολυχώρο Αθηναΐς (οι Black Athena φημίζονται έτσι κι αλλιώς για τις επιλογές τους σε εναλλακτικούς χώρους, βλ.Gaz A L'Eau, Μικρόκοσμος), η είσοδος θα είναι ελεύθερη, το ηχοσύστημα αδυσώπητο και το line-up θα συμπληρώνει ο εξαιρετικός Jeph1.

No comments:

Post a Comment