Wednesday 11 December 2013

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

 
Ο Marcus Marr θα είναι ο όγδοος από τους ξένους guest djs μας στο PIXI από τότε που ξεκίνησε η μηνιαία συνεργασία μας με το χώρο τον Ιανουάριο του 2013, λίγες μέρες αφού είχε πρωτοανοίξει.
Μια σειρά δηλαδή που σύντομα κλείνει ένα χρόνο και μέχρι στιγμής έχει ήδη φιλοξενήσει ονόματα όπως Krystal Klear, Nancy Whang, Rory Phillips, Jacques Renault, Maurice Fulton, Kindness και Skream (αλλά και τους "δικούς μας" Black Athena, Chris OD, Bad Spencer, Amateurboyz, Chevy, Clubkid, Dynamons, Chris Kontos και Winjer). 
Πολυοργανίστας, τραγουδοποιός, μηχανικός ήχου, μανιώδης συλλέκτης μουσικής, παραγωγός και dj, ο Marcus Marr από τη Μεγάλη Βρετανία αποτελεί ένα από τα καινούρια δυνατά χαρτιά της νεοϋρκέζικης dfa records, με πρόσφατη την κυκλοφορία του single "The Music" (νούμερο 3 στη λίστα του SPIN με τα καλύτερα dance κομμάτια της χρονιάς μέχρι τότε) αλλά και full length προσωπικό δίσκο μέσα στους επόμενους μήνες. 
Με επιρροές από Prince και David Bowie μέχρι dj Harvey και acid, τα σετ του χτίζονται γύρω από disco και house ρυθμούς δίνοντας μεγάλη έμφαση τόσο στην επιλογή όσο και στο flow.
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου τη βραδιά θα ανοίξει - για πρώτη φορά στο PIXI - o Dimitris Lilis (dj, μουσικογραφιάς και ιδρυτικό μέλος της Just Gazing Records) και θα κλείσει - όπως πάντα - ο Blue Lagoon.
 
Εδώ το σούπερ χιτ του Marcus Marr
 

 
Εδώ ένα παλιότερο σετ του για τα δωδέκατα γενέθλια της dfa records.
Κι εδώ η live βιντεοσκόπηση της φουλ εμφάνισής του στο Trans Musicales de Rennes φεστιβάλ στη Γαλλία την προηγούμενη βδομάδα.

No comments:

Post a Comment