Wednesday 12 March 2014

JOKERS OF THE SCENE


Όταν τους είχαμε ξαναφέρει το 2010 στο Swing (δείτε από πάνω και την αφίσα που είχαμε φτιάξει τότε), οι Καναδοί Jokers of The Scene είχαν παραδώσει ένα αψεγάδιαστο πεντάωρο back to back dj set που είχε εντυπωσιάσει! 
Ντουέτο που ξεκίνησε το 2008 στην Fool's Gold του A-Trak, γρήγορα διαφοροποιήθηκε από τις εφήμερες μόδες της εποχής εξελίσσοντας τον ήχο τόσο των κυκλοφοριών όσο και των dj set του σε ένα πολύ προσωπικό ύφος, ένα ατμοσφαιρικό (ενίοτε και σκοτεινό) μείγμα χορευτικής μουσικής που αναπτύσσεται αργά και βασανιστικά! 
Με πιο πρόσφατες τις κυκλοφορίες των ep JOT5 το 2012 και JOKERS OF THE SCENE RMXD λίγο νωρίτερα με συμμετοχές από Daniel Avery, Hrdvision και Cosmic Kids αλλά και δικά τους remixes σε ονόματα όπως Fenech Soler, Chromeo και Shadow Dancer, αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν την πρώτη τους LP δουλειά, με τίτλο End Scene για την Νεοϋορκέζικη Throne of Blood
Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου οι Jokers of The Scene θα είναι οι δέκατοι κατά σειρά καλεσμένοι του Κορμοράνου στο μηνιαίο residency που διατηρεί από τον Ιανουάριο του 2013 στο PIXI, τη βραδιά θα ανοίξει ο καταπληκτικός Bad Spencer του Yes It Does!! Sure It Does!! και θα κλείσει - όπως πάντα - ο Blue Lagoon.

No comments:

Post a Comment