Wednesday 8 October 2014

NEEDLESS


Το NEEDLESS είναι το δραστήριο Αθηναϊκό mobile party που έχει αναλάβει το δεύτερο stage του Ρομάντσο για το The Kids Are Alright Vol. 2 του Σαββάτου (η φωτογραφία από το πρόσφατο - εξαιρετικό - event του Σεπτεμβρίου, νωρίς το πρωί, με Chevy και Zorz στο αίθριο του Some Bizzare).
Ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, γίνεται περίπου μία φορά το μήνα με ποικιλόμορφα line-ups και σε πολλούς διαφορετικούς χώρους όπως το six d.o.g.s., το senza, την Άγκυρα, το Βυρσοδεψείο, το Cantina Social, το Βρυσάκι και το Some Bizzare, συχνά συνοδεύεται από VJing και οπτικά installations και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα φιλοξενήσει τον dj, μανιώδη συλλέκτη βινυλίου και συνιδιοκτήτη του Βερολινέζικου The Record Loft, Christian Pannenborg σε ένα εκλεκτικό σετ με αναφορές σε ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής (και όχι μόνο).
Μαζί με τον resident, Chevy, το line-up του υπόγειου stage συμπληρώνει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο εγκέφαλος πίσω από το θρυλικό synch festival, συνιδιοκτήτης του δισκοπωλείου ΘΡΙ ΣΙΞΤΙ (r.i.p.) αλλά και του Spiti Cocktail Bar, κορυφαίος dj και λάτρης του παγωτού (εδώ ένα πρόσφατο mixtape του που μας έφτιαξε πολύ άσχημα χθες που το ακούγαμε!!)

No comments:

Post a Comment