Wednesday 30 March 2016

ΤΡΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ


Σήμερα, αύριο και μεθαύριο, ο Blue Lagoon θα παίξει σε τρία πολύ ωραία και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους events στην Αθήνα:

Τετάρτη: Εκτάκτως στο boiler (Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι) μαζί με τον καλό μας φίλο Mouse Face, δηλαδή τον Λευτέρη Μουμτζή από την Κύπρο. Ο Λευτέρης κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα τον πρώτο απολύτως προσωπικό του δίσκο, Now Happiness (έχουν προηγηθεί πολλοί άλλοι με πολλά συγκροτήματα και μεταμορφώσεις), ετοιμάζει live εμφανίσεις σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις (μεταξύ των οποίων και η Αθήνα αργότερα, θα σας πούμε τι) και τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για το φετινό φεστιβάλ Φέγγαρος στο χωριό Κάτω Δρυς της Κύπρου (έχουν ήδη ανακοινωθεί ονόματα όπως Joss Stone, Electric Litany, Larry Gus και Moa Bones).

Πέμπτη: Το μπαρ 42 στην Κολοκοτρώνη γιορτάζει τα πέντε χρόνια λειτουργίας του με ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων και djs τον resident Markatas, τον Hardpan και τον Blue Lagoon! Από τις οχτώ και μετά με ελεύθερη είσοδο και έξτρα ηχοσύστημα στον πεζόδρομο, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για σχεδόν αποκλειστικό hip-hop set.. 

Παρασκευή: Μετά τη μεγάλη συνεργασία μας τον Ιανουάριο στο The Kids are Alright Vol.4 με Red Axes κλπ, το Yes It Does!! Sure It Does!! επιστρέφει στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα) με special guest τον πολύ καλό Mehmet Aslan και τον Blue Lagoon στο warm-up. 

No comments:

Post a Comment