Thursday 1 December 2016

THE KIDS ARE ALRIGHT VOL.6


Είναι - κι αυτοί!! - σίγουρα από τους αγαπημένους μας σύγχρονους djs και παραγωγούς αυτή τη στιγμή, παίζουν παντού και συνέχεια, ό,τι κυκλοφορούν κάνει αίσθηση, και ο χαρακτηριστικός deep / disco / electro / house / new wave / punk-funk / tribal ήχος τους έχει γίνει ήδη γίνει σήμα κατατεθέν στα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ, όπως το περσινό Sonar ή το πιο πρόσφατο Burning Man
Τους Red Axes από το Τελ Αβίβ, τους είχαμε φέρει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον περασμένο Ιανουάριο, στο τέταρτο επεισόδιο του The Kids Are Alright (τότε σε συνεπιμέλεια με το Yes It Does!! Sure it Does!!), και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα φρενήρες, ασταμάτητο, διονυσιακό (!) τετράωρο σετ στο υπόγειο του Ρομάντσου.. 
Αμέσως μετά προέκυψαν και τα remix τους στη Λένα Πλάτωνος για τις επανεκδόσεις της Dark Entries και η δημοτικότητά τους - και - στην Ελλάδα απογειώθηκε, ώστε ακριβώς ένα χρόνο αργότερα (((σε ενάμιση μήνα από τώρα))), Σάββατο 14 Ιανουαρίου, η Heretic με το The Kids Are Alright τους ξαναφιλοξενεί στην πόλη μας, αυτή τη φορά μόνους τους, στο six d.o.g.s, για μια βραδιά που αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!
Το warm-up θα αναλάβουν με τον καλύτερο τρόπο οι Scot Dech (των It's Raw parties από τη Λάρισα) και Chevy (Needless, six d.o.g.s. και πολλά άλλα) ενώ το line-up συμπληρώνει για το κλείσιμο φυσικά ο Blue Lagoon μαζί με τον έτερο resident του Κορμοράνου πλέον, το - ακόμα αβάπτιστο - μέλος των Cosmic Soup και Versaweiss, σε πρωτοφανές back2back.

No comments:

Post a Comment