Wednesday 30 August 2017

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ


Τον Σεπτέμβριο κλείνουμε δεκαπέντε χρόνια ύπαρξης. Από το 2002 που ιδρύθηκε ο Κορμοράνος, έχουμε κάνει αμέτρητα πάρτυ/συναυλίες, πολλές εκθέσεις και αρκετές εκδόσεις, με έδρα την Αθήνα αλλά και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Βόλο, Κρήτη, Κέρκυρα, Πάρο, Σύρο, Δονούσα και παντού.
Το επόμενο τρίμηνο θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας με τρία βασικά live events (ένα κάθε μήνα) και πολλά μικρότερα dj gigs σχεδόν κάθε βδομάδα. Τα πρώτο βασικό live event θα γίνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Ρομάντσο με Sun Araw από τις Η.Π.Α., Jay Glass Dubs και dj Lurie, το δεύτερο (και μεγαλύτερο όλων) την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στο Gagarin 205 με Acid Baby Jesus σε πρώτη αποκλειστική παρουσίαση του καινούριου δίσκου τους, Dollkraut, MAN DUO (το καινούριο σχήμα του Jaakko Eino Kalevi μαζί με τον φίλο του, Long-Sam) και The Voyage Limpid Sound, και το τρίτο την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου σε Velvet Room με Montero, Mary Ocher και Όρη (UPDATE 16/10: τα Όρη έπρεπε εκτάκτως να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους και στη θέση τους θα πάρουν οι Hand & Leg). 
Στα ενδιάμεσα, θα γίνονται όπως είπαμε και διάφορα dj parties, όπως αυτό που έχει ήδη ανακοινωθεί για τις 8 Σεπτεμβρίου στο αίθριο του Πραξιτέλους με Not Really Disco, Sonny Crockett & The Mighty Robot, Body Double και Blue Lagoon ενώ ο τελευταίος θα κάνει και μια έκτακτη, μυστική, early-evening εμφάνιση της τελευταίας στιγμής στο φρέσκο Latraac, μεθαύριο.
Θα τα ξαναπούμε. 

No comments:

Post a Comment