Monday 2 October 2017

DOLLKRAUT LIVE BAND




Σαν παραγωγός έχει έναν πολύ χαρακτηριστικό vintage ήχο, ατμοσφαιρικό και γεμάτο κινηματογραφικού τύπου αναφορές. Φέτος έβγαλε το δεύτερο ολοκληρωμένο προσωπικό του άλμπουμ (το πρώτο στο νεοσύστατο sub-label της Jennifer Cardini, Dischi Autunno), το πολύ καλό Holy Ghost People, έχει στη δισκογραφία του πολλά και πολύ ενδιαφέροντα singles, eps και remixes για εταιρείες όπως The Gym, Permanent Vacation και Charlois ενώ πολύ πρόσφατα έκανε τη δεύτερη κυκλοφορία του και ως De Ambassade, το - ακόμα πιο - μυστηριώδες alter ego του.
Σαν dj είναι εκλεκτικός, εξίσου ενδιαφέρων και αρκετά περιζήτητος. Πέρσι το καλοκαίρι τον είχαμε φέρει και σ' ένα pre-party του Odyssia Festival στα Περδικιώτικα της Αίγινας και μας ενθουσίασε με ένα πραγματικά ιδιαίτερο και συναρπαστικό dj set!!
Την Παρασκευή θα έρθει για πρώτη φορά με την μπάντα του. Ένα 100% live τρίο (μπάσο, πλήκτρα και ντραμς) που όπου παίζει αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις! Τρίτοι στη σειρά, μετά τους The Voyage Limpid Sound και τους Man Duo (και ακριβώς πριν από τους Acid Baby Jesus), προβλέπουμε ότι ενδεχομένως και να αποτελέσουν την έκπληξη της βραδιάς. 

No comments:

Post a Comment