Monday 23 October 2017

VELVET ROOM: KORMORANOS SPECIAL






Το προηγούμενο Velvet Room: Kormoranos Special (που κάναμε πέρσι τον Ιανουάριο με την Eleanor Friedberger, τον Sean Nicholas Savage, τον Άγγελο Κυρίου, τις Prudence Tapes αλλά και την Molly Nilsson σε ένα dj set που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω μικροατυχήματος της τελευταίας στιγμής), ήταν το πρώτο στον κεντρικό χώρο του ξενοδοχείου Μπάγκειον, έγινε - αναμενόμενα - το αδιαχώρητο και η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και συγκινητικά events που έχουμε κάνει ποτέ!!
Την άλλη Παρασκευή, το line-up είναι και πάλι εξαιρετικά συναρπαστικό και η συγκυρία πιθανώς ακόμα πιο ιδιαίτερη, αφού το συγκεκριμένο πάρτυ θα είναι όχι μόνο το τελευταίο της επετειακής σειράς μας για τα δεκαπέντε χρόνια του Κορμοράνου αλλά και το απολύτως τελευταίο δικό μας για τουλάχιστον ένα μήνα!!! 
Headliner θα παίξει ο Αυστραλός Montero με το καταπληκτικό live συγκρότημα που έχει φτιάξει στην Αθήνα με μέλη των Acid Baby Jesus και The Voyage Limpid Sound, ακριβώς τρεις μέρες πριν φύγουν για τη μεγάλη Ευρωπαϊκή τους περιοδεία ως το επίσημο support act του Mac DeMarco. Special guest, για πρώτη φορά στην Αθήνα, εκείνη τη μέρα θα εμφανιστεί και η Mary Ocher, με πλούσια δισκογραφία και συνεχή τουρ σε όλο τον κόσμο. Την τριάδα των live θα συμπληρώσουν ιδανικά οι Hand & Leg, ένα μόλις μήνα πριν κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ στην Black Gladiator / Slovenly Recordings, το afterparty θα αναλάβει ο Blue Lagoon σε σπέσιαλ αποχαιρετιστήριο dj set ενώ στην αρχή, τα ενδιάμεσα και το τέλος, μουσική θα βάζει ο έτερος resident dj του Κορμοράνου, Body Double.  

No comments:

Post a Comment