Wednesday 21 February 2018

NTEIBINT & ΣTELLA




Ο Nteibint είναι δραστήριος dj/παραγωγός με πολλές προσωπικές κυκλοφορίες και remixes σε διεθνή labels (Warp, Bang Gang, Kitsune, Eskimo κλπ), πολυετή προϋπηρεσία στο ραδιόφωνο (Εν Λευκώ) και αρκετά συχνές εμφανίσεις στη νυχτερινή Αθήνα (μεταξύ άλλων και σε πολλά δικά μας events κατά καιρούς). Είναι επίσης στενός συνεργάτης της Στέλλας και συμπαραγωγός στα δύο πρώτα δικά της άλμπουμ. 
Η Σtella ξεκίνησε πριν από χρόνια κάνοντας φωνητικά και συνεργασίες με συγκροτήματα όπως οι Expert Medicine και My Wet Calvin. Συνέχισε ως το 1/2 των Fever Kids και CHEST και μετά τη μεγάλη επιτυχία των δικών της προσωπικών singles Detox και Picking Words επικεντρώθηκε στο solo project της, βγάζοντας δύο LP και παίζοντας με το δικό της συγκρότημα σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο).
Οι δυο τους είχαν μέχρι τώρα κυκλοφορήσει τρία πολύ πετυχημένα singles στην Βελγική Eskimo Recordings, πριν από λίγες μέρες έβγαλαν και το τέταρτο, με τίτλο A State Nearby (ακούστε τα όλα από πάνω), και το Σάββατο θα κάνουν στο Velvet Room μία από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις (είναι η δεύτερη φορά που θα παίξουν μαζί για την ακρίβεια), σε έναν γενικότερο συνδυασμό ονομάτων που περιμένουμε πώς και πώς!!! 

No comments:

Post a Comment