Wednesday 20 February 2019

BARIS K





Όποτε έχει έρθει Ελλάδα στο παρελθόν (δύο φορές με τους Amateurboyz στην Αθήνα και μία με το Street Outdoors στη Θεσσαλονίκη) έχει γίνει χαμός!!! O Baris Karademir, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Baris K, του πέμπτου κατά σειρά κεντρικού καλεσμένου της φετινής μηνιαίας συνεργασίας μας με το Ρομάντσο, είναι γέννημα-θρέμμα της Κωνσταντινούπολης και εξέχουσα προσωπικότητα της τοπικής σκηνής εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Με soul, funk και hip-hop υπόβαθρο, έγινε ευρύτερα γνωστός με τα Eurasia Mixes που κυκλοφόρησε στα 2007 με 2009 όπου επικεντρώθηκε στα καλά κρυμμένα μυστικά της τούρκικης ψυχεδελικής funk και disco μουσικής παράδοσης, κάνοντας μάλιστα και δικά του edits που αποτέλεσαν ακαριαία dancefloor tools για κάθε ψαγμένο selector της εποχής!!
Είναι επίσης συνιδρυτής του Mini Muzikhol club στην Κωνσταντινούπολη, curator του Anapop Festival και ένας εκ των δύο μελών της live folk fusion μπάντας των Insalar, πάνω απ' όλα όμως, συνεχίζει να παίζει τα χαρακτηριστικά του house, techno, disco, ψυχεδελικά dj sets, στα top clubs και festivals ανά τον κόσμο.
Το συγκεκριμένο event μάλιστα αποτελεί τριπλή συνεργασία, αφού στο σταθερό πια σχήμα Ρομάντσο <3 Κορμοράνος προστείθεται ειδικά για περίσταση και το Needless mobile party (θυμίζουμε ότι την αμέσως προηγούμενη φορά που διοργανώσαμε όλοι μαζί κάτι στην ταράτσα του ίδιου χώρου το περασμένο καλοκαίρι με special guest dj τον Autarkic, η τριπλή σύμπραξη εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα πάρτυ της χρονιάς!!), οπότε τον Baris K θα πλαισιώσει όχι μόνο ο resident Blue Lagoon στο κλείσιμο αλλά και οι residents Chevy και Mr Z στο πιο ιδανικό warm-up.
Εισιτήρια θα διατίθενται όλο το βράδυ στην πόρτα προς 8 ευρώ αλλά μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας κι από την προπώληση (στην ίδια τιμή) (και αν θέλετε να αποφύγετε την όποια ουρά στο ταμείο) ΕΔΩ.

No comments:

Post a Comment