Thursday 25 August 2011

TIME MARINE


Στην Αντίπαρο πήγαμε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα, επισκέπτες στα πάρτι που έκαναν τότε οι Pure. Δεν έτυχε να ξαναπάμε στο νησί μέχρι το καλοκαίρι του 2009, οπότε και μας προσκάλεσε το Time Marine Beach Bar (γειά σου Ειρήνη!) για να κάνουμε ένα από τα Blue Lagoon & NeaTPermaiK πάρτι μας. Το ηβέντ μας έμεινε αξέχαστο και η γνωριμία με το μέρος και την ιδιοκτησία του σχεδόν συγκινητική (Μαρσέλ!!!). Παρόλο που λίγες μέρες μετά οι δύο μέχρι στιγμής αχώριστοι djs μας διέλυσαν βίαια τη συνεργασία τους, το επόμενο καλοκαίρι το πάρτι ξανάγινε με το ίδιο ακριβώς line-up (όπως και την πρώτη χρονιά, στην αρχή έπαιζε κι ο Legal Tender) και μας ξαναέμεινε αξέχαστο. Το Time Marine Beach Bar είναι από τα πιο συμπαθητικά μέρη που έχουμε παίξει ποτέ και το ετήσιο ραντεβού έγινε θεσμός. Φέτος το πάρτι ήταν σούπερ περίεργο αφού για τρεις ώρες στη μέση της μέρας δεν το παρακολούθησε ούτε ΕΝΑ άτομο (το πάρτι αρχίζει απόγευμα και τελειώνει αργά το βράδυ). Στη συνέχεια όμως ισορρόπησε κι απογειώθηκε, για μας ήταν ξανά από τα καλύτερα κι ευχαριστούμε πολύ όλες τις τρελοπαρέες! Δίνουμε από τώρα ραντεβού για τον Αύγουστο του 2012, βρέξει χιονίσει, με όσους έρχονται κάθε φορά αλλά και με αυτούς που δεν έχουν ξαναέρθει ποτέ, Blue Lagoon, NeaTPermaiK, Legal Tender, Bigizi (φέτος ήταν πολύ καλό και το πάρτι της προηγούμενης μέρας στο εστιατόριο Sunset) και όπως αλλιώς προκύψει, του χρόνου θα τονώσουμε το απόγευμα γιατί είναι πολύ καλά και με το φως της μέρας.
Από τις κορυφαίες στιγμές για μας πάντως, όταν στις οχτώμιση περίπου το βράδυ (με μηδέν κόσμο που λέγαμε) έπαιξε ο NeaTPermaiK το κομμάτι του βίντεο και μας πέτυχε στην παραλία να σκεφτόμαστε το μέλλον της ανθρωπότητας πίνοντας νερό.
Του χρόνου πάλι οπωσδήποτε.

6 comments:

  1. Τουρίστας Καριερίστας25 August 2011 at 20:23

    Τα περάσαμε πάρα πολύ ωραία και τις δύο μέρες!

    ReplyDelete
  2. Νικος Προσπαθοπουλος25 August 2011 at 20:26

    Χθες το βραδυ καθως γυρνουσα σπιτι απο μια βαρετη εξοδο παρουσιαστηκε μπροστα μου ο Σατανας.
    Μου ειπε "¨μην τρομαζεις, ειμαι ο Σατανας ο πεπτωκος αγγελος, μπορω να σου ικανοποιησω οποιαδηποτε επιθυμια με ανταλλαγμα βεβαια...Την Ψυχη σου!!"
    Δεν σκεφτηκα καθολου, αμεσως του προσεφερα την ψυχη μου εκφραζοντας την ιερη επιθυμια μου "Δεν θελω ΠΟΤΕ στη ζωη μου να χασω παρτυ του Κορμορανου στο Time Marine"
    Ειμαι ευτυχισμενος.

    ReplyDelete
  3. Βιολιστής Απεργιάδης26 August 2011 at 15:06

    Μια φορά πήγα σε μία τσιγγάνα να μου πει την μοίρα μου και μου είπε "θα πηγαίνεις κάθε χρόνο Time Marine!!!!!". Και όντως πηγαίνω κάθε χρόνο εκτός από φέτος που δεν μπόρεσα γιατί έπρεπε να είμαι Αθήνα για τη συναυλία των PULP

    ReplyDelete
  4. Time Marine Addict26 August 2011 at 16:11

    Paidia exo provlima..
    Apo tote pou teleiwse to party exo pesei se vathia katathlipsi...skeftomai ti oraia pou ta perasame, kai oti ola ta alla party einai malakies mprosta tou.. Den thelw na kanw tipota, koimamai synexeia, vlepw mia fotografia poy exoun postarei sto facebook apo tin arxi tou party, kai den me endiaferei pia tipota sti zwi mou..
    Kai to xeirotero? maresei h katastasti moy!!!

    ReplyDelete
  5. Λένα και Άρτεμις26 August 2011 at 17:46

    Κι εμείς είμασταν εκεί!!!

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραία στιγμή ήταν κι όταν τραγούδησε ο τύπος από τους Duke Spirit το Let's Dance

    ReplyDelete