Thursday 29 September 2011

THE FIERY FURNACES


It's a live track from 2003. (It was for a radio session, so it is in a 'studio' of some sort, but it is live.) You can use it however you like!

The Fiery Furnaces // Up in the North Live 2003 by kormoranos

Τη συναυλία των Fiery Furnaces στο AN την κάναμε μαζί με το αγαπημένο μας vinyl microstore και ήταν από τις πιο πετυχημένες διοργανώσεις στην ιστορία του Κορμοράνου (και φοβερή συναυλία!). Την επόμενη μέρα το συγκρότημα έκανε και μια έκτακτη - πιο χαμηλότονη - εμφάνιση στο ΤΩΡΑ Κ44 την οποία επίσης οργανώσαμε μαζί με το vm (και σε κάποιους άρεσε ακόμα περισσότερο). Οι Fiery Furnaces υπήρξαν από το ξεκίνημά τους ένα από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα, μας άρεσαν και τους παρακολουθούσαμε πολύ πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε μια συναυλία τους στην Αθήνα. 
Τον τελευταίο καιρό, η μεν Eleanor Friedberger κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο και περιοδεύει σε Ευρώπη και Αμερική με ολοκαίνουριο συγκρότημα, ο δε Matthew Firedberger είναι στη μέση του δικού του πρότζεκτ με τους οχτώ δίσκους, έχει κυκλοφορήσει τους τέσσερις (ένας μόνο με πιάνο, ένας μόνο με κιθάρα, ένας μόνο με άρπα κι ένας μόνο κρουστά και drum machines) και περιμένουμε τους υπόλοιπους. 
Το δώρο που μας έστειλαν είναι αυτή η ζωντανή ηχογράφηση από το 2003. Κατεβάστε το επίσης.

No comments:

Post a Comment