Wednesday 30 November 2011

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ INKPRESS


Με αφορμή την κυκλοφορία του τέταρτου βιβλίου της σειράς inkpress, ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ του Kaz (από Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στα βιβλιοπωλεία), αλλά και την πρώτη επίσημη παρουσίασή του μεθαύριο, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στο vinyl microstore, η inkpress κι ο Κορμοράνος χαρίζουν ΕΙΚΟΣΙ αντίτυπα από τις τρεις πρώτες εκδόσεις μας (SCHIZO, ΣΑΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΓΑΝΤΙΟΥ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ) στους ΕΙΚΟΣΙ πρώτους που θα απαντήσουν σωστά στην παρακάτω ερώτηση στέλνοντας email στο info@kormoranos.gr (ένα στον καθένα): Ποιος είναι ο αυθεντικός πρωτότυπος αγγλικός τίτλος του καινούριου μας βιβλίου, ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ;
Στείλτε γρήγορα τη συμμετοχή σας και διαλέξτε ποιο από τα τρία βιβλία προτιμάτε να παραλάβετε. Και είστε βεβαίως όλοι καλεσμένοι την Παρασκευή στο vm!

6 comments:

  1. Λέλος Τσουκνίδας30 November 2011 at 13:30

    Καλά, αυτά είναι για παιδάκια! Η σωστή απάντηση είναι "SIDETRACK CITY"!
    Είμαι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λέλος και παρακαλώ εκτός από τα συγχαρητήριά σας να μου πείτε και από πού θα παραλάβω το χριστουγεννιάτικο δωράκι μου!

    ReplyDelete
  2. Η σωστή απάντηση είναι Sidetrack city χωρίς εισαγωγικά και θαυμαστικό άσχετε

    ReplyDelete
  3. Ένα λεπτάκι, ένα λεπτάκι, ας μην ξεχνάμε ότι, όπως έχω πει πολλές φορές σ' αυτά τα σχόλια, όταν είχα ρωτήσει τον φίλο μου τον Κατσέτ ποιό τίτλο είχε σκεφτεί την πρώτη - πρώτη μέρα που είχε αρχίσει να γράφει το βιβλίο, εκείνος μου απάντησε "MAROYLOFYLO" που μεταφράζεται "ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ"

    ReplyDelete
  4. Σούπερ Μάρκετ30 November 2011 at 16:06

    Ο διαγωνισμός είναι πανεύκολος! Ο τίτλος είναι "ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΟ ΠΟΡΤΑΤΙΦ"!!! Πολύ πρωτότυπος τίτλος πράγματι!!!!

    ReplyDelete
  5. οχι όχι νομίζω πως ο τίτλος του είναι
    Σάιδτρακ Σίτυ επειδής ό φίλος είναι φιλέλλην.
    αυτά. τα σιχαρίκια στην παραγωγή.

    ReplyDelete
  6. Βρυκολάκως30 November 2011 at 21:30

    κανα καλο παρτακι εχομεν;

    ReplyDelete