Thursday 1 December 2011

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ


Αύριο έχουμε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του καινούριου κόμικς της inkpress, ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, στο vinyl microstore από τις οχτώ, με μικροκεράσματα, μουσικούλα και όλες τις εκδόσεις της σειράς προς πώληση. Το βιβλίο θα κυκλοφορεί κανονικά στα βιβλιοπωλεία από την παράλλη Δευτέρα, 12 του μηνός. 

Μεθαύριο, ο Blue Lagoon φιλοξενείται σε ένα ακόμα Bedazzler πάρτι στο Phillipp Champagne (Τομπάζη 4, Ψυρρή) (έχει ρεκόρ γκεστ εμφανίσεων στη συγκεκριμένη διοργάνωση), αυτή τη φορά με Sally Spektra, Δημήτρη Λιλή και φυσικά Denis D' Or. Η ώρα του είναι δωδεκάμιση αλλά η βραδιά ξεκινά από τις έντεκα. 

Ο Blue Lagoon θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του μέσα στο μήνα σε Ναύπακτο (Παρασκευή 16), Πάτρα (Σάββατο 17), Αθήνα (Παρασκευή 23) και πιθανώς Θεσσαλονίκη ή Βόλο. Το πλήρες πρόγραμμα και η σχετική αφίσα θα κυκλοφορήσουν από βδομάδα. 

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ο Κορμοράνος ξανασυμμετέχει στο συλλογικό τρελοπάρτι Together, το πέμπτο συνολικά, για δεύτερη φορά στο Γκαζάκι (τα τρία πρώτα ήταν στο ΤΩΡΑ Κ44), με Disconekt, dj Winjer, Black Athena, Espeekay, Chevy και πολλούς άλλους, σε δύο stages, πάνω και κάτω. 

No comments:

Post a Comment