Wednesday 9 May 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ




Σε σχετικά ταραχώδεις περιόδους όπως είναι οι μέρες που ακολούθησαν την περασμένη Κυριακή, αποφεύγουμε γενικώς (και με μεγάλη προσπάθεια μάλιστα) να σχολιάζουμε δημοσίως τις εξελίξεις. Από την άλλη, κρατάμε προσωρινά χαμηλούς τόνους στα διαφημιστικά μας σχέδια μέχρι να απορροφήσουμε - όσο μπορούμε δηλαδή κάθε φορά - την εκάστοτε επικαιρότητα και να καταλάβουμε τι περίπου συμβαίνει και προς τα που το πηγαίνει. 
Έτσι δεν προλάβαμε τη Δευτέρα να ευχαριστήσουμε τον Erol Alkan, το χώρο, όσους συμμετείχαν κι όσους ήρθαν στο φοβερό πάρτυ της Παρασκευής (και τους συνεργάτες μας εννοείται) ούτε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας με πολλές εντυπώσεις, φωτογραφίες (θα ανεβάσουμε μερικές σήμερα ή αύριο) και βίντεο. Ήταν πολύ καλά!
Σε άλλα νέα, ακούστε εδώ ένα ολοκαίνουριο demo της φίλης Στέλλας (Fever Kids, Expert Medicine), η οποία και θα είναι η σπέσιαλ καλεσμένη της Θάλειας στο opening set της για τον Blue Lagoon ως Lurie την άλλη βδομάδα στο ΤΩΡΑ Κ44.
Και βρείτε εδώ λεπτομέρειες για τους Γερμανούς Camera, ένα street kraut psyche punk συγκρότημα από το line-up του Plissken (συνοδεύουν τον Michael Rother των NEU! στη μεγάλη σκηνή του φεστιβάλ κατά τις 17:20) οι οποίοι - σε συνεννόηση και με τη διοργάνωση βέβαια - θα μας κάνουν την τιμή να δώσουν κι ένα δεύτερο live μόνοι τους την επόμενη μέρα, Κυριακή, για εμάς και το vinyl microstore, στο vinyl microstore
Αυτά για την ώρα! 
Be strong

No comments:

Post a Comment