Wednesday 9 May 2012

PLISSKEN


Κατά τη γνώμη μας το καλύτερο Αθηναϊκό μουσικό φεστιβάλ των τελευταίων δύο χρόνων, το δεύτερο Plissken θα γίνει αυτό το Σάββατο (ενάμιση χρόνο μετά το πρώτο) και το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!
Στο προηγούμενο ήμασταν αναγκαστικά εκεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό (και μας άρεσε βέβαια), έχοντας αναλάβει τη μουσική επένδυση όλων των διαλειμμάτων μεταξύ των live εμφανίσεων, αλλά και φέτος δεν σκοπεύουμε να χάσουμε πολλά, αφού τόσο τα συγκροτήματα κι οι djs που γνωρίζουμε και μας ενδιαφέρουν όσο κι αυτά που θέλουμε να ακούσουμε για πρώτη φορά είναι διεσπαρμένα από την αρχή μέχρι το τέλος. 
Οι Acid Baby Jesus δυστυχώς έπρεπε να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους λόγω αλλεπάλληλων τραυματισμών στην πρόσφατη αμερικάνικη περιοδεία τους, αλλά σίγουρα θα φροντίσουμε δούμε τους Michael Rother w/ Camera, Dead Skeletons, King Khan & The Shrines, Male Bonding, Andrew Weatherall, Villa, Peaches και όλους επιτόπου έστω για λίγο, είναι δύο οι σκηνές και παίζουν ταυτόχρονα.
Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για το line-up, τις ώρες, το χώρο και τα εισιτήρια στο www.plisskenfestival2012.com και τα λέμε εκεί. 

No comments:

Post a Comment