Thursday 14 June 2012

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ


Τον Σεπτέμβριο κλείνουμε δέκα χρόνια λειτουργίας και μέσα στο καλοκαίρι (αναμφίβολα το πιο περίεργο καλοκαίρι στην ιστορία μας) προσπαθούμε να προγραμματίσουμε μία σειρά από πάρτι σε νησιά και παραθαλάσσιες πόλεις, με τον Blue Lagoon και φίλους djs (πρώτος σταθμός αύριο, Παρασκευή, στο Ναύπλιο, Circulo Cooperativa, με Blue Lagoon και Legal Tender // το υπόλοιπο πρόγραμμα από μέσα Ιουλίου). 
Αν έχετε κάποιο ενδιαφέρον μέρος να προτείνετε ή κάποια ιδέα, στείλτε μας στο info@kormoranos.gr να το κοιτάξουμε, ενώ μέχρι τον Οκτώβριο ίσως καταφέρουμε και κάτι μεγαλύτερο στην Αθήνα. 
Τα δέκα χρόνια ήταν λίγο δύσκολα αλλά πολύ ενδιαφέροντα! Δεν ξέρω αν θα συνεχίζαμε για δέκα ακόμα, φέτος πάντως, αν και υπό πολύ κακές συνθήκες, είχαμε τελικά μία αρκετά δυνατή χρονιά, με ονειρεμένες συνεργασίες (disconekt, vinyl microstore, ανάπηρος, Together // σήμερα το έβδομο Together στο Γκαζάκι), ηχηρά ονόματα (Diplo, Erol Alkan, Acid Baby Jesus, NTEIBINΤ), έκτακτες συμμετοχές (Krista Muir, Camera, Tony Mitolo, Stella), γενναιόδωρες διοργανώσεις, όλους τους φίλους djs, σταθερό Blue Lagoon και τέταρτο inkpress
Ίδωμεν..

4 comments:

  1. Νά 'στε πάντοτε ορεξάτοι και δυνατοί και να μας χαρίσετε και πολλά ακόμα χρόνια ωραίων πάρτυς!

    ReplyDelete
  2. Μαριαλένα14 June 2012 at 13:51

    Στην Αντίπαρο πότε;

    ReplyDelete
  3. Σττη φψωοτογραφία τι είναι;
    το Γκραν Κάνυον;;;;;

    ReplyDelete