Tuesday 2 September 2014

ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ


Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας γενεθλίων για τον Κορμοράνο

Σεπτέμβριο του 2002, πριν από δώδεκα χρόνια, ιδρύθηκε ως εταιρεία και τέλη του ίδιου μήνα διοργάνωσε τα πρώτα του events, ένα μικρό τουρ των Think Of One σε Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με το Marrakech Emballages Ensemble διεθνές πρότζεκτ τους, με έντεκα - Βέλγους και Μαροκινούς - μουσικούς επί σκηνής και εκρηκτικό live! (η φωτογραφία είναι από τη συναυλία της Αθήνας, 27 Σεπτεμβρίου του 2002, στη Μουσική Σκηνή στον Αέρα στην Πετρούπολη. Η πρώτη διοργάνωση του Κορμοράνου στην Αθήνα, τα εγκαίνια της εταιρείας και η απολύτως μόνη φωτογραφία που έχουμε από τότε!)

Μέσα σ' αυτά τα δώδεκα χρόνια έχουμε κάνει μόνο δύο φορές πάρτυ γενεθλίων και φέτος θα κάνουμε το τρίτο μας: το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου (ακριβώς την ίδια μέρα με το πρώτο μας event στην Αθήνα το 2002), στο - ανανεωμένο - six d.o.g.s., με line-up και λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν για τον Κορμοράνο πιθανώς ο πιο δραστήριος κι ενδιαφέρων στην ιστορία του! Είχαμε ωραιότατα live (από Mykki Blanco τον Οκτώβριο, Larry Gus και Fever Kids μέχρι Eleanor Friedberger την προηγούμενη βδομάδα), τη μηνιαία συνεργασία με το PIXI (όπου φέραμε Maurice Fulton, Kindness, Skream, Marcus Marr, Boston Bun, Jokers of The Scene και Alexis Taylor!), πετυχημένες συμπράξεις (με heretic για The Kids Are Alright Vol I και Black Athena για Butterz Showcase), πολλά αυτόνομα πάρτυ τριγύρω (εντός και εκτός Αθήνας), ένα cult residency στο Cantina Social και την καλύτερη μέχρι στιγμής συμμετοχή μας σε comicdom con.

Χρόνια μας πολλά!

6 comments:

  1. Ένας παλιός ταλαντούχος dj2 September 2014 at 18:52

    Μια πολύ ωραία ιδέα για το πάρτι γενεθλίων σας θα ήταν να παίξουν οι dj's που έχουν παίξει κατά καιρούς με τον Κορμοράνο! Εγώ παίζω ευχαρίστως!!! Άλλωστε όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για το πέρασμά μου από τα decks του Trova εκείνα τα ωραία Χριστούγεννα! Τι λέτε;;
    Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, γράψτε κόμεντ.

    ReplyDelete
  2. Yannis Adetokoumpo4 September 2014 at 12:55

    πράγματι πολύ ωραία ιδεά! κι εγώ έχω παίξει πολλές φορές με Κορμοράνο και είμαι φουλ μέσα!!!

    ReplyDelete
  3. θυμάμαι, είχατε και πολύ όμορφα κορίτσια στον Κορμοράνο! Ακολούθησα όλη την τουρνέ, τότε, με το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο- δεν ήθελα να επιβαρύνω την διοργάνωση και πέρασα καταπληκτικά θαυμάζοντας μία από αυτές. Έχω μείνει γεροντοπαλίκαρο από τότε και την περιμένω. Αφήνω το τηλ. μου στον διαχειριστή να επικοινωνήσει μαζί μου!!!

    ReplyDelete
  4. Σεισμικός Ταριχευτής4 September 2014 at 18:32

    Akougetai poli oreo! Tha ertho sigoura kai tha fero mazi mou kai tesseris filous!!!!!

    ReplyDelete
  5. Καμιά γκόμενα δεν έχεις να φέρεις ρε φίλε;

    ReplyDelete
  6. Φίλε, νομίζεις ότι ξέρεις ποιος είμαι; Ε, λοιπόν κάνεις ΜΕΓΑΛΟ λάθος φιλάρα μου!!! Δεν είμαι αυτή που νομίζεις, σιγά μην είμαι κι η προβατίνα ρεπουμπλικάνα

    ReplyDelete